Nejnovější recenze ze sekce Filtry k čističkám vzduchu
- Slouží jak má. :-)
Xiaomi Mi Air Purifier HEPA Filter
Borg3
Přidáno: 22. listopadu 2023
(naposledy upraveno 22. listopadu 2023)
Zakoupeno v spotrebice-doplnky.cz
Filtr "přišel" v pořádku ale společnost inzeruje + dárek, do dnešního dne nevím co ten + dárek je :-)
- dost drahej špás
- funkcni filtr
- Vysoká účinnost
- velice kvalitní produkt, máme již třetím rokem, filtry jsou moc dobré, spokojení
- Jednoduchá výměna v čističce
- originální fitr, co dodat
Hodně veliký hodně univerzální musel jsem řezat z každé strany metr na normální Rozměr okna
- Funguje
Plní svůj účel, spokojenost
ok
Vyhovuje.
- Splňuje.tp co se od něho očekávalo. Produkt doporučuji.
- Je spotřebním materiálem zvlhčovače Airbi
- sedí na okně naprosto přesně
- těsní dostatečně i když jsou venku úmorná vedra
- látka se dá se sundat díky suchém zipu
- dá se použít i na jiné značky klimatizací než Sencor
- snadná instalace i pro méně zručného člověka
- suchý zip nebrání zavření oken
- Obsahuje vše potřebné pro instalaci do okna nebo balkonových dveří - sedí perfektně.
- Není potřeba nic vrtat, jen se nalepí sucháč a na něj se pak lepí textilní límec.
- Dobře drží i na starých dřevěných oknech na naší chalupě.
- Dá se používat i pro jiné klimatizace nejen pro Sencor - je univerzální.
- zachránilo mi to instalaci klimatizace, protože v balení u klimy, kterou jsme si koupili na internetu nebyl lem do okna a tak by nám byla klima na nic. Snadno se lepí do rámů oken a drží opravdu pevně. Celý lem se dá rozepnout a tak nebrání otevření oken, kdykoliv je potřeba.
- Nemám co bych vytkla
Jsem spokojená
- Koupeno k naší staré klimatizaci. Oproti předchozí verzi, kterou jsme měli od jiné značky je tahle sada fakt pecka. Dostatečně dlouhé i do francouzských dveří. Příjemný materiál a snadno otíratelný. Zip drží na svém místě. Jemný materiál, ale přitom nepropustí vůbec žádné teplo ven. Co se mi líbí, že oproti staré verzi mohu okno zavřít snadno.
Spokojenost
- Koupeno jako náhradní do druhého okna v pokoji pro hosty, abychom nemuseli límec přelepovat z okna do okna. Funguje naprosto skvěle - těsní a vývod klimatizace drží tam, kde má. Oceňuji návod v balení a veškeré příslušenství k nalepení. Instalaci zvládne úplně každý.
Zobrazuji 81 - 100 ze 185 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...10 Další »